Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel vid din sida!

Jag tänker mig att en Ängel flyger som en "spindelflygare" , ni vet de som kallas för "Harkrankar", men de är inte fega , som harar, om nu harar är fega? Hade en i lägenheten, visste inte att den fanns där, förrän den uppenbarade sig rakt framför mig, den flög nog mot ljuset, men den flög Även mot mig, det såg så fridfullt ut, även om det gick snabbt. Fridfullt, men snabbt, det är så Änglar måste flyga och uppenbara sig. Om än , bara med en känsla. De finns där! Måste komma snabbt till undsättning, om något skulle hända, eller inte? Måste finnas där!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger
Publicerad 2017-08-31 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim