Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kantstött

Jag är inte dum i huvudet, jag är inte dum i huvudet, jag är inte dum i huvudet, hör du vad jag säger! Jag är INTE dum i huvudet.


Du sa inte verbalt jag var korkad, men du sa det mentalt och du hånlog under tiden.


Jag vill kunna hata dig, tycka du är dum i huvudet, men jag kan inte!


Därför står jag i djupaste respekt, bedjar, JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET.


Jaga mig in i ett rum, bort från mig själv och från mitt leende.


Du har ingen aning om hur mycket jag fick kämpa för att återerövra det leendet, det kostade blod och tårar, snälla: JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet.


Jag sa tillslut ifrån, det är nog.


Jag kan visst och jag är smart, du log medlidsamt och klappade mig mentalt på huvudet.

Jag bad dig se mig men du klappade mig på huvudet och la huvudet på sne medan mitt inre skrek: JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet. Inte mentalt.


Du ler medlidsamt och säger: Lilla vännen, INGEN har kallat dig dum i huvudet, men du skrek, du SKREK i osynlig energi att jag är en liten lort som inte ens begriper att man inte säger högt att man känner sig dum i huvudet. Och det gör mig till ännu mer dum i huvudet.


Jag vågar inte ens möta dig, mitt försvar stryper all energi genom att förklara: JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET jag är inte dum i huvudet jag är inte dum i huvudet, säg vad du vill, spotta om du vill, men kalla mig inte dum i huvudet.




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise