Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svalornas måltid


Haiku nr 18 Myggor


Myggorna dansar,
visar konster i motljus.

Skrovmål åt svalor.












Bunden vers (Haiku) av Cikoria Blå VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 18:51



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Vilsam dikt, med en dramatisk vändning.
2017-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP