Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet hinner sällan

 

Livet hinner 

 

Alltför sällan

 

Flåsar

Bråkar 

Gömmer

 

Andas tätt intill

 

Kliver långsamt

 

Dofter

griper 

 

Försöker 

 

Fånga

 

Stunden

 

Få den att ligga still!

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-08-31 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP