Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack Janne "Loffe" Karlsson för all glädje du givit oss

Symbolen för den svenska folksjälen, Loffe,

finns inte längre bland oss

Med Loffe försvann den ende som kunde gestalta

vår urgamla svenskt gemytliga filmsjäl i film och tv

Frid över hans minne !

Jag hade en gång en arbetskamrat på resebyrån

som var av samma kaliber som Loffe,

alltså en tvättäkta söderkis

Hans namn var Lennart Pettersson

men gick allmänt under namnet "Pepon".




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-31 19:30



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Tack Loffe för alla roliga
filmer du har givit oss!!

En härlig människa har gått bort!!

2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP