Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

529.Mörka hörn i din själ. I Del 3

Vem är du att få en sådan ära att möta Pontius Pilatus?
Hmm...Vet DU inte det?
Ja,JAG VET, men jag är nyfiken på att höra hur en person ser på sig själv.
DU förbryllar mig.Jag har aldrig tänkt på det.
Men tar in det!
Vem är jag som Människa ... kvinnligt kön.Kanske si och så.
Vrid inte orden som ett timglas!

Jag kastade bedjande blick på HONOM.Men framför mig fanns vattnets tomhet
vilket hade blandade nyanser av färger.Under den enhetliga rörelsen
inuti vatten hål,som lockbete en magnet,blixtrade långa streck av
gnistrande gula gröna pilar.När de lyste upp vävdes en vag kontur fram.
Med utsikt över eller snarare färg som liknar en grå,vild,grumlig,blå rök .
Plötsligt avbröt en metalliskt röst mitt förbluffade ögonkast.

Insisterande ton uttalades," MIN TID ÄR GULD!"

Jag kan inte.Jag vill inte... jag skäms lite och plåga mig inte!
Snälla!Jag vet att DU VET ALLT OM ALLA därför är det lätt med DIG
och enkelt! Låt mig ...släppa in mig till HONOM!Jag besvaras av en fråga.
Titta i mina ögon!DU VET Att det är så!

I en känsla av känslor vill jag röra vid HONOM men DET HÄR eller NÅGON drog sig tillbaka.

VÅGA INTE!
Detta är inte tillgängligt för någon.Och lyssna noga på MIG.
Din fråga är känd för MIG.Att genomföra DET HÄR behövs tid vilket borde
vara en överraskning för dig.Just nu kan du inte tänka klart.
I än högre grad att Ställa fråga och Komma ihåg svaret.
JAG kommer att vara för dig förbindelselänk.Jag är din läää...nk.
Som eko svepte förbi hans sista ord.

I mina ögon, dök det upp en stark scharlakansröd boll.
Den var i enorm storlek.Det här skådespelet var så stort att mitt huvud blev
blytungt och jag skrek vilt.Från vildflytande vrål vidgade jag mina ögon av all min kraft.
I det öppna fönstret sov natten.Jag drog mekaniskt en filt över mig.
Denna dröm är bara en dröm.Jag hann inte avsluta tanken, hur prassel låter.
Det växte långsamt och plötsligt hördes Alto-soprano ljud.
Oljudet ruskade rummet, mig, öppna fönstret och natten.


f.f




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-31 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP