Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vikten av mig är just nu total

 

När du undrar varför 

du inte vet hur sekunderna 

rinner genom mig 

Så har du fångat 

substansen av en undran 

som du är den enda

att bestämma vikten på 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-31 22:20



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Dina texter gör mig lätt förvirrad! ;)
Det är nog bra för det får mig att tänka.

Kan man både förstå något men ändå inte fatta ett dyft?

Hursomhelst är det så det känns!

Kan inte riktigt förklara men jag gillar flera av dina texter!
Underligt att jag inte kan förklara,eller hur! ;)
2017-11-24

  anits VIP
Berörande och tänkvärt!
2017-09-01

  Gin83
Superbra
Berör och väcker tankar
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP