Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom dina Wayfarer

 

Jag tror inte att du vet
Att jag ser
Molnen i dina ögon
Som du kämpar mot

Det finns en regnbåge
På dina axlar
Jag försöker dra undan striden
Med mina fingeravtryck

 


Längs streckkoden i din panna
Vill jag dela priset
Och jag ber om att du bara ska
Låta mig få hålla om dig
En stund komma nära
Bara för att låta det gå en evighet

 

Men du bär ditt leende i skuggan
Och hoppas att jag ska bli bländad
Men du vet inte om att jag
Hellre ser dig utan Ray-Ban's
Att jag hellre speglar mig
i dina nyanser

 
Hoppas så - utan skyggslappar
Utan fallskärm
Att du ska falla
Och famnas i mina armar
på en filt, på en äng
gång på gång

 


Låta mig få smeka dina sår
Hela ditt hjärta
För att slå hårdare för mig istället
En dag, att du ska våga regna ner i
Min läkande källa
Att du ska ta av dom och kisa mot mig
Med andan i halsen

 

och modet i dina ögon




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-31 22:30



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Djup och mening
I ord-estetisk förening!
Woow!
:)
2017-09-01

  Gin83
Fantastiskt
Finns så mycket tankar och rädslor kring att hänge sig till någon och våga tro att man duger och kan va omtyckt precis som man är ..utan att försöka dölja sina tyngder.

Tycker den här är otroligt bra.
Innehållet berör och varje stycke är otroligt perfekt formulerat
Riktigt imponerad.
Mycket mycket bra
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP