Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så möts vi igen

 

Hon minns dagen 

när fjärilarna lämnade

hennes syn 

 

Hon knycklar samman en 

minnesanteckning som 

vrider sig flera varv

 

Hon är motsträvig

till att hösten syns

innan sommaren

kramat henne klart

 

Visst vet hon 

att hösten klär 

hennes sinne bättre

än hon kan 

 

Men  en protest lämnar 

hennes läppar 

Mot och för  

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-04 14:54



Bookmark and Share


  danne //
känslan är bekant, vackert och fint som den ger ifrån sig, den berör.
MVG tycker lilla jag :)


2018-07-26

  Gin83
Kan bara instämma med föregående kommentarer
Vackert och stämningsfullt uttryck
Målande

Mycket bra :)
2017-10-06

  Margithe VIP
Känner igen känslan, känns som sommaren hade behövts lite till. Nu få ljuset som tänds sprida sin värme.
2017-09-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Ja du, hösten kommer med blandade känslor.
Själv kan jag nog försonas med den. Men tidigare var jag militant motståndare.
Fast den kom ju i alla fall, oavsett hur mycket jag spjärnade emot...

"En dag lyfter tusende vingar för fjärran mångmilafärd..."
Jag tänker alltid på den underbara sången då jag ser hur flyttfågelsträcken drar söderut...
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP