Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rösen

En grind närmar sig

Jag stannar där när jag går

Oklara ängar




Bunden vers (Haiku) av DavidM VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-09-01 09:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
haikun en apelsin
klyftig

zickzack
ringlar fram




2017-09-05

    ej medlem längre
Våga!
2017-09-02

  henke_r
Evinnerlighet och livets beskaffenhet gestaltat i tre vackra rader.
2017-09-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett vägskäl att tänka över. Som så ofta i livet. Spännande haiku.
2017-09-01

    Peter Söderqvist
En vacker bild där grinden erbjuder olika tolkningar.
2017-09-01

    ej medlem längre
Som att stanna upp vid ett vägskäl och fundera över om man ska ta den enkla eller svåra vägen eller om man helt enkelt blir kvar. En levande bild!
2017-09-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar i många olika sammanhang.
Öppna grinden och undersöka ängarna eller stanna och betrakta på avstånd.
2017-09-01

    ej medlem längre
En bild, skickligt målad i få penseldrag, som andas mystik. Undersöka eller inte?
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP