Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp - Haiku

smakar på ett ord

formar det i munnens gom

kommer ut där bak




Bunden vers (Haiku) av Lizzarde
Läst 294 gånger
Publicerad 2017-09-01 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lizzarde
Lizzarde