Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Ordsspråksboken 17:17 Utbjuden till nyöppnade Hässlö Werdshus Officersmässen Västerås av den vän som köpte min sons hus då de flyttade till USA Bild:Per Andersson


En broder föds till hjälp i nöden


Denna fina handling

av en mycket nära vän


gav nytt hopp och mod och

nya impulser för framtiden


Jag blev erbjuden följa med dem

till att besöka min sons familj...


På grund av rörelsehinder så

har jag bävat för att åka själv


även om man kan få hjälp

med både rullstol och chaufför

mellan perrongerna vid planbyte


ser jag detta erbjudande som en gudagåva

att se fram emot "om Gud vill och vi får leva"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-09-01 21:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det fortfarande finns sådana människor...
2017-09-08

  anits VIP
Så fint, det värmer att ha sådana vänner omkring sig!
2017-09-03

  Eva Helene VIP
Så generöst! Värmande läsning.
2017-09-02

    ej medlem längre
Hjälpsamma händer och goda vänner är en välsignelse.
2017-09-02

    ej medlem längre
Det var fint gjort...och trevligt för dig!
2017-09-02

  Niliboy
Ja, det är fint med vänner som bryr sig,
Vem vill inte vara det!
2017-09-02

  aol
Önskar dej allt gott Bibbi
2017-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP