Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De få jag har kvar här på poeter bör veta....


Jag ämnar fortsätta min resa genom helvetet!

När jag kommer fram till den friska luft jag andades en gång

Kommer ni troligen känna igen mig


Jag har mina vänner här på poeter.se

Kommer kanske ha kvar Peter

Kanske även Purpurea

Vill ha kvar Höken



Sefarge är ganska ny i min värld



Ingen glömd!


Vad ni bör veta om mig är att jag kan älska och hata

Vara en jävla demon

En Ängel


Allt utifrån vad jag utsätts för.



Kram från mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-01 22:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är kvar!
2017-09-03

  Peter G VIP
Vi människor är som vi är med många sidor, inte endimensionella, även om det hade varit enklare!
dina texter är ofta väldigt starka och du tar gärna ställning och framför åsikter, det tycker jag är bra!

Själv är jag alldeles för feg att ta ställning för eller emot saker när jag skriver.(oftast)

Så fortsätt skriv Mike, det behövs starka röster här på poeterna och jag kommer att fortsätta läsa och vara din vän här på poeterna !
2017-09-02

  Bibbi VIP
Jag tänker stå kvar vid Din sida.
2017-09-02

  thyra
Du har kvar mig också om än min tid går till behövande i min närhet. Kram!
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt