Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill att du ska veta...

Jag vill att du ska veta att du gjorde mig illa när du stack kniven i mitt hjärta!
Jag vill att du ska veta att du dog för mig
Jag vill att du ska veta att mina tårar tagit slut
Smärtan lever jag med varje dag.
Du trodde jag skulle säga
Som de flesta andra
Det du gjorde var okej
Men nu har du gått för långt
Nu räcker det
Når du gav dig på min familj
Stack du kniven i hjärtat på mig.
Jag vill att du ska veta exakt vilken smärta du orsakade!

Du har ingen plats i mitt liv längre.
De säger att blod är tjockare än vatten...
Men du har inget hjärta.
Det som smärtar mest är att den lilla unge jag älskade blev en robot utan känslor
Ett monster som skadar andra.
Det sliter mitt hjärta itu.Jag vill inte att du ska veta hur mycket jag fortfarande älskar dig eller att jag ständigt ber för dig. För mitt inre ser jag dug som du en gång var och ber att du ska få ett nytt hjärta!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-01 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion