Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet håller andan när du lär dig älska mig

vänta på mig
viskar jag

älska mig
lite mer
hinn ifatt mig

det är ensamt här
på andra sidan
overkligheten

lär dig
älska mig
snabbt
om det är
möjligt?




Fri vers (Fri form) av fönsterglasisjälen
Läst 183 gånger
Publicerad 2017-09-01 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fönsterglasisjälen