Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snille i förklädnad??

Konnotationer, denotationer, kongruensböjningar, morfem
Orden virvlar förbi i en strid ström!
Tar en paus
Rynkar pannan
Tar bläckpenna
Försöker hänga den i rynkan
Misslyckas
Hmm tänk om någon sett mig nu.

Konnotationer, denotationer, kongruensböjningar och ett morfem!
Ett snille i förklädnad
Gör ett flygskär och funderar över världens galenskap!




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 364 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-01 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion