Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter.se räddade mitt liv !


Är det verkligen slut?


Det var en tid då människor kunde ta sig tid

Undra över livet-hjälpas åt

Skriva texter som för livet framåt


Poeter.se idag

Världens bästa lilla skrivarsida

Behöver DIG


Du som kan stava till

Solidaritet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Carl Mikael Fäldt
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-02 00:11



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Ja, jag upplever också denna sida som oerhört värdefull om man är beredd att ge något till andra...
2017-09-05

    Sefarge VIP
Så många tillverkare
av ord som känns
både här och där
Om man bara
orkar läsa. ..
Tack för
Tänkvärd
Tanke!
:)
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt