Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fet Havanna Cigar








Jag skiter i om ni lever eller dör

Jag är en man som gör pengar

Av edra val


Kalla mig Lucifer

Och jag lyssnar


Lyssnar på dina klagomål

Över räntor

Skruvade män


Jag är Satan

Behöver inte fler i min flock

Jag tar en Fet Havanna Cigar

En tolva rent brännvin

Lägger mig på sidan

För att se vad ni skall göra nu


Människomöggel!





Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-02 01:10



Bookmark and Share


  henke_r
Vad är det för märke på havannacigarren? Mäktig dikt för övrigt.
2017-09-03

  bumerang
Avporträtteringen sätter sig fint.
Hur kan den göra det?
En fråga att ställa till sig själv!
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt