Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några minuter

vår promenad i
sensommarsol
en lycklig känsla

några minuter av en
hallucination av
tvåsamhetslycka

bara för att vänskap
har ett ansikte som
kan sitta som en mask

på längtansfull
kärlek




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre