Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svärden

Var det inte vi
som skulle slipa våra svärd,
och slå oss fram
genom skogens taggiga snår
tills himlen mörknar?

Var det inte vi
som skulle skrämma bort gastar och troll
med våra glänsande vapen,
och dansa nakna med skogsrår och alver
i månens silversken?

Var det inte vi
som skulle vila tillsammans
vid lägerelden
tills dagen gryr?




Fri vers av Ailap VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-02 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ailap VIP