Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkliga behov eller konstlade


Konstlade behov

Ju flera behov man fått
desto svårare
blir det
att tillfredsställa dem alla

det kvider av otillfredsställelse

då jagar man vidare
för att försöka lindra plågan

försök att täta en tunna
det slår ständigt upp nya hål

akta dig
för att bli en behovsslav




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP