Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se dig

Jag skrev ner ditt namn med en torr kvist

och lät ditt öde förseglas av vinden

regnet blev din själ och stjärnorna din visdom

än idag rymmer himlavalvet din oändlighet

och jag kan inte få nog av att blicka in i dig




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 276 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-02 11:50



Bookmark and Share


    jesse james
Vackert/JJ
2017-09-08

  stenhur VIP
Mycket fint om kärlekens evighetslängtan
2017-09-03

    ej medlem längre
Som en kinesisk ask i en ask fast baklänges. Oändlighetsperspektivet öppnar sig, hur vi alla är en del av allt i efterklang på efterklang. Mycket bra!
2017-09-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Vittnar om Kosmiska Insikter - MKT Bra ! !!!
2017-09-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Den här var stor i sin visdom,som äkta stjärnstoff.
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt