Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skita i det blå skåpet var ett av "Loffes" roliga uttryck.


Parafraser

Det blir ofta lite roliga effekter när man gör om gamla talesätt eller folkliga uttryck:

Nu har moderaterna verkligen skitit i det blå skåpet, när de gjort sig av med sin partiledare så nära ett nytt riksdagsval.

Endast Sverige svenska tjejer har.

Sverige åt svenskarna, till den grad att kolik uppstod.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det går int att vinna val med kvinnlig partiledare, tyvärr.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP