Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på kvinnofrukost i Bäckbykyrkan idag och hörde den bästa predikan jag någonsin hört över valda delar av Höga Visan i bibeln idag.


Kvinnofrukost


Hon levandegjorde

Guds oändliga

kärlek...


hur han står

vid våra galler

av fångenskap

och kallar oss ut

i relation med sig

Världens Frälsare


"Stå upp min älskade,

du min sköna,

och kom hit ut.


Du min duva

i bergsklyftan,

i klippväggens gömsle


låt mig se ditt ansikte,

låt mig höra din röst,

ty din röst är så ljuv

och ditt ansikte är så vackert."




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-02 12:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känns skönt att få mat till ande, kropp och själ...
2017-09-08

  Eva Langrath VIP
Tack Bibbi
2017-09-04

    Dan Myrbeck
Synd man inte är kvinna
och kan delta!
2017-09-04

  walborg
TAck Bibbi!
2017-09-03

    ej medlem längre
Tack för glädjande ord.
2017-09-03

  anits VIP
Så fint att kunna få vara med på en sådan frukost!
2017-09-03

    ej medlem längre
Fint att få vara med på denna samling! En underbar text och fin bild!
2017-09-02

  Eva Helene VIP
Glädje och tacksamhet lyser här. Fint!
2017-09-02

  Niliboy
Undervisa oss så vi vet hur vi skall leva
2017-09-02

  Niliboy
Ja, predika med kärlek och undervisa människan är kyrkans heliga uppgift, det tar vi kärleksfullt till oss.

Moder Teresa i boken Det levande ordet
2017-09-02

  Ess VIP
ler här, uplifting och så fint
2017-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP