Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten och odjuret

Vad är det som gör att fula auktoritativa män

ofta får ihop det med vackra kvinnor 

Kan det vara så att makten och skönheten

kompletterar varandra; man tar och man ger

Jag skulle vilja ge flera svenska exempel,

men jag nöjer mig med att nämna paret Trump i USA




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 13:29



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Status och pengar drar vissa kvinnor....
2017-09-06

    ej medlem längre
nej. jag tände på 50-60-åriga kärringar då jag var ung.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP