Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något sades i radion och denna föddes


Böljegång



Ömsom trivas, ömsom nötas
sådant sker i månget hägn
somt ska rivas, somt ska skötas
njutas likt ett sommarregn

Lacka dina naglar gröna
stå sig fint mot anad glöd
hösten ger oss toner sköna
lindrar mången ensamnöd





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-02 17:17



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Varm höstkänsla, det behövs.
2017-09-11

  RitaBrunner
Åh så fint du skaldar! Som alltid borde jag väl tillägga men denna gillar jag speciellt!
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP