Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 januari - 2017

A dream
feel the anger
falling asleep
a feeling

A beeting
the nights
TB-sheets
stinking humans

The Misanthrope
despise you
on my marquee
Start..




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig