Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 januari - 2017

Vi har bara nått
den tredje dagen
av nio dagar
kan redan se ditt namn

Om du bär mig
bär mig väl
skarpladdad
med dig

Du är inte
att skylla för
tala sitt namn
i regnbågar

Eftersom vi separera
som ringar på
en tom strand




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-02 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker skimrar regnbågen
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig