Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från det vi kallar liv

Jag vandrar tillsammans med döden

Dess närvaro skrämmer mig ej

 

Nej den känns mer som en trygg vän

Någon som alltid finns där om jag skulle vilja

Så det är inte döden som jag räds

 

Utan det är min önskan om

Att ibland få vandra tillsammans med den

På andra sidan gränsen av det vi kallar liv

 

För har du som jag fått känna på

Hur det är att aldrig riktigt passa in

Så är inte alltid döden ett skrämmande

 

Alternativ 

 

Därför fortsätter jag nu min vandring

Med en outtalad önskan om att ibland

Passera gränsen bort från allt det vi kallar 

 

Liv




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-02 17:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Döden kan också betyda Liv!
2017-09-22

  Michaela Dutius
Stark text som gör ont.
Jag vill tro att på din andra sidan vandrar livet- även om jag vet att det vissa tider kan vara skönt att vandra med nödutgången i bakfickan

2017-09-12

    Dan Myrbeck
Son jag tolkar dig, vill du i förväg få en bild av hur döden är. Tänkvärt.
2017-09-04

  ULJO
Håller med Marita
2017-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Jag är inte rädd för döden, däremot har jag varit rädd för livet
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP