Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 januari - 2017

Minns du
kom ihåg
mitt namn
av ditt förflutna

Tillbaka eko
en punkt i tid
och skrattar
hela ditt liv

Vidröra mer
än du ser




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 17:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig