Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

27 januari - 2017

Jag känner vägen
att jag känner mig
alla andra
om du tror

Redo för kärlek
redo för krig
redo för mer
älskar dig

Vet vem jag är




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-02 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktigt bra
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig