Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid våra hjärtan

 

En

gemensam puls

 

slår inom oss

 

i universum

och i moder jord

 

förenar

och förlåter

 

om vi vågar lyssna

om vi vågar mötas

 

vid våra hjärtans

mjuka stränder 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-03 06:10



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...viljan måste finnas där...vacker och eftertänksam dikt...
2017-09-08

  Lars Hedlin
oerhört vackert vännen
2017-09-07

    Dan Myrbeck
Så fin!
2017-09-04

  Blått Norrsken VIP
Så mjukt och fint du skriver om det som är det viktigaste i livet . Tack !!!
2017-09-04

  Bo Himmelsbåge
En fin dikt om den gemensamma pulsen o kärleken i Universum o Moder Jord,
vid våra hjärtan, om vi vågar lyssna o vill mötas!
Tack!
2017-09-03

  Nils-Robert
Så fin dikt om den universella kärleken.
2017-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
En fin dikt, som talar i förlåtelsens tecken.
2017-09-03

    ej medlem längre
Fint skrivit
2017-09-03

    ej medlem längre
Som en bön om fred.
2017-09-03

  aol
Underbart rogivande skaldat.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP