Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt

Vi vill ha lätt möblerat
Alla tunga möbler åker ut
Flyglar flockas i tippens dyn
Syntetiska syntar synkar bättre vår syn

Vi vill vara lättklädda
Lätt förledda
Flyktiga förbindelser
Flyktigt flyr flera bara vi fly

Jag har mitt piano i hemmet och känner mig bofast
Jag längtar efter någon som är mig evigt
trofast
Jag behöver tyngden för att känna det lätta
Jag känner starkast glädjen i den tyngsta
smärta






Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 10:29



Bookmark and Share


  aol
Bra och så fint berörande skaldat här.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP