Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänker bara på hur vacker kärleken är.. det borde finnas mer i världen för att kunna besegra denna ondska som hela tiden uppenbarar sig över allt på vår kära jord.... Men!.. alla kan ju tyvärr inte vara poeter Tänk!.. hur hade världen då sett ut?..


Ögonkast

Det plötsliga ögonkastet

som borrar sig in i en mans

hjärta så djupt så djupt

ja till djupet av själen

för att bara dala och lägga

sig till att gro..

 

Ett ögonkast i ögonblickets hetta

är det enda som behövs

där allt kan starta, avgöras

eller avslutas..

 

Allt beror på det DÄR ögonkastet

ögon som möts

vad som händer

och hur känslorna

besvaras

 

och hur det blir där efter 

det magiska ögonblicket

 

Love is in the air..




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 656 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-05 19:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja kärleken är livet...fint ordat!
2017-09-08

  ResenärGenomLivet VIP
Stor tanke om hur det skulle kunna vara...vi får önska och drömma...
2017-09-08

  Lars Hedlin
Mycket fint min Namne Poet Broder :)
2017-09-07

  ULJO
Fint poetat. Kärleken är ultimat och svår att leva utan.
2017-09-06

  lodjuret/seglare VIP
'Har glömt maskeringen hemma.' Som en något avbruten skådespelare en gång lär ha sagt i det tidiga trettiotalets New York då hans flickvän gjort slut per skrik efter ett barslagsmål han råkade bli inblandad i då de gjorde en avstickare dit aftonen innan. Slog mig precis, vid åsynen av detta hetlevrade epos om kärlekens öppning till äventyr.
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP