Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skratt

Vi står på en tom balkong
Tittar ut på alla lägenheter
Klockan är för mycket
Du säger nåt
Och ja viker mig av skratt
Inte haft så ont i magen på
Länge
Säger jag och skrattar ännu mer




Fri vers av pathetic duck
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-03 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck