Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns tystnader



En tystnad som är skön
och en;
en som skaver sönder




Fri vers av dansamedvargar
Läst 750 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2017-09-03 17:04



Bookmark and Share


  Maria Thunholm
Jag gillar det, sant med.
2017-12-19

  Palett
Bra formulerat !
2017-09-14

  ResenärGenomLivet VIP
Vald tystnad liksom vald ensamhet är bara bra, men det man inte väljer är bara jobbigt...kort och bra dikt som säger mycket...
2017-09-09

  Nils-Robert
Ja verkligen. Klokt skrivet
2017-09-05

  Blått Norrsken VIP
Och när den skaver sönder är den outhärdlig . Bra skrivet!!!
2017-09-04

  BenGust VIP
Ja, tystnader kan variera. Vissa går att försumma. Andra tär.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar