Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden sjunger

Träden sjunger livets sång
vindarna vet den melodin
vi vandrar förundrade
stigen genom höstens skog
nyss blommade skogstjärnorna
ännu kan vi minnas dem




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-10 07:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker höstbild du ger här
2017-09-10

  aol
Så vackert skaldat
2017-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP