Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sfär

Samlar de på tystnad

de som vräker orden för pengar

 

Nynnar de på Zarah Leander

och raljerar kring naivitet

 

Affärstornen i mitten

avspärrade, också till sig själva

 

Vad görs egentligen med alla bottnar

som dras upp ur jordens suckar

 

När poler vänds utan att något händer

vad finns egentligen då kvar att tro på

 

Mer än fjärrvärme

och reglerbara element

 

Gud till evighet

Amen




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-04 00:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
En udda bön med många frågor...
2017-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP