Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest i text.


Sömnlös när sömnen söver dig

Ett ljus i det vi kallar svart.
Du ler, men du vet inte varför.
Människor ställer frågor,
frågor på frågor.
Och du har inget svar.
Du ler,
det finns inget kvar.

Den du är idag är inte den du vill vara,
men du är bättre än igår.
För stolt för att fälla en tår.
Tiden läker inga sår.
Du läker det som inte finns där,
men känslan är ju likadan?

Om vi alltid förflyttar oss i tiden,
hur skall vi då hinna leva i nuet?
Jag, du, jaget, duet.
Jag var du, du är jag.
Varför är jag då så stark,
men ändå så himla svag?

Ge mig mod att göra som alla andra,
men gör mig aldrig likadan.
Är det en önskan större än förväntan?
Förvänta dig inget,
då du drömmer om allt.

En drömmare precis som alla andra,
kan drömmar bli sanna?
Rinnande tankar,
som sakta rinner ut i sanden.
Le mot mig,
ge mig bara handen.
Våra drömmar rinner ut i sanden,

Men det gör ingenting,
för drömmar är som tankar.
Ingen förstår tanken innan tanken slår dig själv.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-04 00:04



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Fortsätt att drömma, livet är så tomt utan drömmar.
2017-09-17

  Emily Whatever
Wow. Ursäkta uttrycket men fy fan vad bra och så duktig du är på att fånga orden. Snyggt!
2017-09-04

    ej medlem längre
släpp aldrig taget
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords