Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid fönstret


Jag är ett tomt skal kring en kärna av längtan. Du står bortvänd och ser ut
genom fönstret.
Mitt i stunden av stilla ro hör jag mig snava i källarens mörker, falla gång på gång
bland besatthetens klenoder.
Du står bortvänd och ser ut genom fönstret – öppnar och flyger ut.
Jag ser dig som en fågel under den blå himlen.

Jag för flöjten till munnen och blåser. Så märklig melodin låter.
Jag ser dig sväva långt, långt borta.




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-04 12:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vackert, vemodigt!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP