Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livserfarenhet

 

solrund och varm lyser solen,

gräset växer och gror av värmen,

regnet ger dig näring och liv,

vinden låter dig uppleva,

det naturen viskar i ditt öra

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-04 12:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig dikt..."man känner livet i sig" som han sa farbror Nilsson...
2017-09-08

  Marita Ohlquist VIP
Suveränt skaldat om solen, regnet och vinden!
2017-09-04

  Valter Örn VIP
Fin känsla och tillhörighet till vår natur i dikten.
2017-09-04

    ej medlem längre
Vägen böjer inåt, det som är blir till naturmystik och ur orden i min läsning reser sig en medicinkvinna som tillber marken.

2017-09-04

  ULJO
Så underbart diktat
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP