Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lufferskan

 

det bor en vandrerska i mig,

en kringresandes själ som ropar,

aldrig länge på samma plats,

alltid någon annanstans i tanken




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-04 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Något man kan känna igen ibland...men önskan finns där att kunna landa och få vara i lugn och ro...
2017-09-08

    ej medlem längre
En text i resandets estetik och dess tjänst. Skapar lite nostalgi i mig.
2017-09-04

  Marita Ohlquist VIP
Berörande självporträtt!
2017-09-04

  ULJO
Bra. Mycket bra.
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP