Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en vanlig måndag

vi börjar bråka om något dom säger på teven
och jag byter kanal när vi båda tystnar
du går iväg och kollar i kylskåpet
suckar över att det inte finns något att äta på din hylla däri
plockar fram potatis och tvättar den nogrannt
du skriker och svär på något som gick fel
kanske skvätte det upp vatten på dig när du la ner potatisarna i grytan
kanske svär du över livet
skriker över att du inte klarar av någonting
jag stänger av teven går och lägger mig i sängen
sätter på mig hörlurar och musik på högsta volym
bara några timmar till sen kan jag gå och lägga mig och det är imorgon.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-04 19:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad duktig du är! En dikt full av känslor med ett fint, målande språk :) 5/5
2017-09-06
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans