Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skit i IDOL-hysterin

 

Måste det vara som i IDOL

om man ska våga sjunga inför en grupp ?

Jag tror att vi har blivit för influerade av tv

 

Jag är med i en grupp inom Äldrekontakt

där vi träffas en gång i månaden på fikaträffar

hos olika värdar och volontärer

Jag brukar då och då läsa mina egna dikter

Men senaste gången hade jag med en text som heter Vänskap

Då sa jag: Den här texten ska inte läsas utan måste sjungas

Det tyckte en av volontärerna att det var modigt

Det brydde jag mig inte om , så jag sjöng för jag tyckte det var kul

Sedan nämnde jag att melodin var av Haydn, så det var inte kattskit precis

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-04 20:27



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Härligt och livsbejakande.
2017-09-06

    Sefarge VIP
Var och en
sin egen LODI<
;)
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP