Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sensuell fantasi


Jag fantiserar om din nakna kvinnliga rumpa

hur mjuk och len den är

jag vill att du njuter

när jag greppar den ömt och smeker den

och får känna din underbara rumpa med mina händer

då njuter jag




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 600 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-04 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Finstämd och genuin beskrivning av mannens hyllning till en viss kroppsdel på kvinnan. Välformulerat.
2020-05-24

  ResenärGenomLivet VIP
Fint att både kunna ge och känna njutning...
2017-09-08

  Alysse VIP
Kärleksfullt skrivet
om en älskad mjuk
kroppsdel


2017-09-06

    Dan Myrbeck
Härlig text och
dito bild!
2017-09-06

    ej medlem längre
Den var fin.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin