Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM

Om Chuck Lorre hade filmatiserat
en bok av Jerome K Jerome:

2 1/2 MÄN I EN BÅT




Övriga genrer av Jonas Hellström
Läst 224 gånger
Publicerad 2017-09-04 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström