Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#7 Osynlig

Snälla
Ta mig
Iväg

Till
Ett
Land
Där
Fönstren
Inte
Gör mig
Osynlig

Där
Jag kan
Gro
Utan
Att
Oroa mig

Över
Vilka väggar
Jag
Klamrar
Mig
Fast
Vid




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 367 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-04 22:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
denna gör ont...
2017-09-05

  dansamedvargar
Starkt berörande!
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn