Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är rosé även i höst, såklart


Bubbel
ett fniss i taget
orden tar emot att komma ut
från en mun med höjda mungipor
- låst läge
jag har inte känt såhär på länge
om någonsin

Det är en han, alltid en han
lång och smal
kindben och ögon
leende som smälter ner mig
det kanske inte kommer skrivas låtar om oss men
det här är hur jag vaknar ur ingentinget
påminnelsen om hur det känns
när man har knallpulver i bröstkorgen
knasterpulver i hjärtat




Fri vers av mögel
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-05 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel