Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa människor vill bara se världen brinna


hela Göteborg
går omkring med min hosta
du ser mig på hållplatser
tungan i någon annans mun
benen på styltor
kroppen i deras händer
hjärtat inlåst i valv
tankar som atomer
i omloppsbana runt det lockiga huvudet
Simons sånger klingande i öronen
orden spretande i fingertopparna
jag är en brandrisk som ingen vaktar
jag kan bränna ner hela staden om jag vill
jag kommer härska och söndra

människa för människa




Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-05 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel