Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite kort uppdatering som kan vara bra att veta framförallt för mina vänner/följers. Ville även skriva det för min egen skull, som en liten nystart.


Ingen mer politik

Det må tyckas si eller så

men jag har lagt ned

det där med politik helt.

Jag tycker idag inte att

ett enda parit är vettigt.

Har ett parti bra åsikter i en viktig fråga

så har de idiotåsiker i några andra.

 

För mig som alltid har haft tydliga

åsikter kring detta så har det känts

både främmande och skrämmande,

men nu börjar det att sjunka in att

det är okej att känna att man inte vill

engagera sig mer i det.

 

Det är för min egen hälsas skull

och för att det är så deprimerande

att mötas dag efter dag överallt

av all förbannad politisk idioti.

 

Detta var bara en liten text

som ett avstamp

eller hur jag skall yttra det

 

Denna sida för mig

kommer att handla

främst om poesi,

ja det är min förhoppning iallafall.

 

Jag ser fram emot och hoppas

att få även konstruktiva kommentarer

på mina framtida texter här.

Jag skall även försöka att vara

lite mer aktiv i mina vänners/följers

nya texter med framöver,

jag hoppas ha ro till det.

 

Ha det gott så länge!

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-05 01:29



Bookmark and Share


  aol
Så sant är trött själv ,ingen av dom håller måttet, bra skrivet vännen.
2017-10-27

  Valter Örn VIP
Tack för dina synpunkter. I denna mörka tid behöver vi positiva inslag som gör oss glada och hoppfulla men dagens politik utgör inget sådant.
2017-09-06

    ej medlem längre
Du har en fin början här hos oss
Du skriver okomplicerat, rakt på sak.
En likhet mellan politik är att du kan säga vad du vill
Men poesi ljuger aldrig
För det är du som avgör vad som är sant eller falskt

Lycka till
2017-09-05

  Fulbergarn
Tycker att de sysslar mer med opinionsbildning i stället för politik och det är ju totalt vansinne

2017-09-05

  ULJO
Fint att nås av din beröring igen. Det där med politik är skit så du gör helt rätt. Finns ingen man kan lita på i politikens värld.
2017-09-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Du har helt rätt! Idag verkar de flesta politiker se till sina egna syften. Sina väljare skiter de i. Vem ska man rösta på?
2017-09-05

  Peter G VIP
ja, politik idag känns svårare än någonsin och jag kan förstå dina synpunkter!

Det viktiga är nog att våga ta ställning utifrån vad man känner i hjärtat är rätt och då kan man stå utanför partipolitiska åsikter!

2017-09-05

    ej medlem längre
Bra Magica! Jag har tagit samma beslut och vill inte ha något med politik att göra! Är så trött på politiska diskussioner här på denna sida också så jag har fått nog!
2017-09-05

    ej medlem längre
Glad att se dig här igen.Jag kan heller inte hitta något parti som håller måttet.
2017-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP